Concurs de comentarii la Cluj. Marele premiu, un tablou

Concurs de comentarii la Cluj. Marele premiu, un tablou
Artiștii de la Atelier+ din cadrul expoziției "Confesiuni" au lansat un concurs de comentarii, autorul celui mai valoros dintre ele urmând să fie premiat.

Vizitatorii expoziţiei sunt îndemnaţi să scrie pe un bileţel pe care îl vor găsi la intrarea în galerie o impresie sau un comentariu asupra unei lucrări expuse, însoţită de câteva date de contact. Comentariul va fi pus în urna de la fața locului până în 25 martie, iar premiul, un tablou, se va acorda ziua următoare, cu ocazia încheierii expoziției.

"În data de 26 martie, ora 18, când se vor citi primele trei comentarii, prezența concurenților este obligatorie pentru a primi premiul", au precizat organizatorii. În cazul în care autorul comentariului câștigător nu va fi prezent, premiul va fi cedat celui de pe locul al doilea. Cele mai reprezentative impresii trimise vor fi postate şi pe pagina de facebook a galeriei de artă.

Expoziția este deschisă până în 30 martie la Galeria "Paul Sima" și poate fi vizitată de luni până vineri, între orele 11:00 și 15:00. Ea conţine experimente plastice ca explorare a portretului interior realizate de artiştii Liviu Bumbu, Iurie Cojocaru, Valentin Dodică, Eugen Fărcaș, Eunice Gall, Dănilă Incze, Katalin Julia Hajdu, Petru Leahu, Cristina Marian, Liviu Mocan, Radu Pop și Imola Shentpeteri.

De asemenea, persoanele interesate pot să se întâlnească zilnic direct cu expozanţii, între 13:00 şi 15:00.

Programul întâlnirilor:

Vineri, 13 martie - Petru Leahu

Luni, 16 martie - Cristina Marian

Marți, 17 martie - Dănilă Incze

Miercuri, 18 martie - Dănilă Incze

Joi, 19 martie - Dănilă Incze

Vineri, 20 martie - Dănilă Incze

Luni, 23 martie - Ioana Gavrilovici

Marți, 24 martie - Liviu Bumbu

Miercuri, 25 martie - Ioana Gavrilovici

Joi, 26 martie - Liviu Mocan

Vineri, 27 martie - Dănilă Incze

Comenteaza