Concurs de scenarii la TIFF. Premii de mii de euro. Vezi unde te poţi înscrie

Concurs de scenarii la TIFF. Premii de mii de euro. Vezi unde te poţi înscrie
Autorii de scenarii pentru filme de lung metraj, scurt metraj şi documentar pot câştiga câteva mii de euro şi prezenţa timp de trei zile la Festivalul Internaţional de Film Transilvania, din acest an, dacă se înscriu la Concursul Naţional de Scenarii, deschis vineri.

 

 

Înscrierile se pot face până în 26 martie exclusiv pe site-ul hbo.ro/concursscenarii iar câştigătorii vor fi anunţaţi în cadrul TIFF 2012. Concursul este organizat de HBO România.

"HBO România organizează Concursul Naţional de Scenarii de mai bine de zece ani, din dorinţa de a oferi o şansă tinerilor scenarişti talentaţi să fie recunoscuţi în piaţa de film şi, de ce nu, să îşi transforme scenariile în filme. În ceea ce priveşte continuarea seriei de documentare originale HBO, vom avea în vedere, în primul rând, scenariile finaliste ale Concursului Naţional de Scenarii", a declarat într-un comunicat de presă Carmen Harabagiu, country manager HBO România

Premiul pentru cel mai bun scenariu de lung-metraj are o valoare de 3.000 de dolari, cel mai bun scenariu de documentar are o valoare de 2.000 de dolari, iar premiul pentru cel mai bun scenariu de scurt-metraj ajunge la 1.500 de dolari. Toţi cei nouă finalişti ai celor trei categorii vor câştiga câte un premiu oferit de HBO, care va consta în trei zile de prezenţă la Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) cu toate costurile acoperite integral.

Comenteaza