CONCURS ziuadecj.ro: Iată câştigătorii biletelor la concertul Scorpions!

CONCURS ziuadecj.ro: Iată câştigătorii biletelor la concertul Scorpions!
Peste 70 de clujeni şi-au înscris cea mai bună fotografie de vacanţă pe contul de Facebook Ziua de Cluj. Iată câştigătorii.

Peste 70 de clujeni au luat parte la concursul organizat de Ziua de Cluj pe Facebook. Ei şi-au înscris cea mai bună fotografie de vacanţă în concurs, iar 10 dintre ei vor primi câte două bilete la concertul Scorpions, de sâmbătă, de pe Cluj Arena.

Vedeţi mai jos numele celor care au primit cele mai multe LIKE-uri şi care, ca urmare, vor merge însoţiţi la concertul de pe Cluj Arena. În galeria foto vedeţi fotografiile care le-au adus premiul.

1. Călin Creţu

2. Călin Giurgiu

3. Raluca Petcu

4. Alexandru Petria

5. Alina Pîrv

6. Tudor Marc

7. Renata Kiss

8. Radu Toma*

9. Cristina Nagy

10. Florin Hideg

*Dintr-o eroare, Radu Toma a fost omis de pe lista câştigătorilor. Aşa cum se vede şi de pe Facebook, după numărul de like-uri este în primii 10. Ne cerem scuze.

Câştigătorii sunt aşteptaţi vineri cu buletinele la redacţie, pe strada Heltai Gaspar 1B, în cartierul Gheorgheni, până la ora 20.00.

UPDATE. Cei care nu au reușit să intre vineri în posesia biletelor, mai au o șansă și sâmbătă, între 12 și 16, la Florăria Kara, de pe strada Universității nr. 8.

Comenteaza