Concursuri şi workshopuri de leadership pentru clujeni

Concursuri şi workshopuri de leadership pentru clujeni
Clujenii care vor să îşi dezvolte abilităţile de vorbit în public şi leadership sunt aşteptaţi sâmbătă la hotel Topaz.

Clubul Toastmasters Cluj - Speaking & Leadership organizează Conferința Națională Toastmasters Cluj. Evenimentul va avea loc sâmbătă, la Hotel Topaz. La conferinţp sunt aşteptaţi tiţi clujenii care doresc să își dezvolte abilitățile de vorbit în public și leadership.

Evenimentul va include workshopuri şi concursuri. Workshop-urile vor fi pe teme din sfera leadership‐ului și a vorbitului în public si vor fi susţinute de Cristina Varo, Mihai Gotiu şi Adrian Rusu.

Concursul de discursuri pregătite va conţine 12 discursuri, pregătite de membrii Toastmasters, fiecare cu durată de 5‐7 minute. Temele discursurilor sunt la liberă alegere, iar juriul va avea sarcina de a evalua prestația vorbitorilor și de a decide câștigătorii.

Concursul de discursuri improvizate va consta în prezentarea unui scurt discurs pe un subiect stabilit de organizatori. Odată ce li s‐a comunicat subiectul, fiecare concurent are 20 de secunde de gândire, urmând ca după aceea să improvizeze un discurs cu durata de 2 minute.

Doritorii de a participa trebuie să achite o taxă de participare în valoare de 90 de lei, iar plata se va face prin transfer bancar.

 

Comenteaza