Condiţii groaznice în sala de aşteptare a Casei de Asigurări de Sănătate. GALERIE FOTO

Condiţii groaznice în sala de aşteptare a Casei de Asigurări de Sănătate. GALERIE FOTO
Un cititor al ZIUA de CLUJ ne-a trimis câteva imagini prin care semnalează condiţiile din sala de aşteptare a Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CAS) Cluj.

Uşi antice, cu vopseaua scorojită, cu zăbrele, cu geamurile crăpate şi acoperite de un strat gros de praf, podele nespălate, pline de noroi şi cu gume lipite de ele: aceasta este priveliştea care îi întâmpină pe clujenii care trec pragul sălii de aşteptare a CAS Cluj. Bineînţeles, imaginea e completată de pereţii "cotropi"de pânze de păianjen şi "vopsiţi" cu urme de mult uscate de cafea. 

Situaţia a fost adusă în atenţia redacţiei Ziua de Cluj de un cititor, care ne-a trimis, pe pagina de Facebook a ZIUA de CLUJ, patru fotografii făcute vineri dimineaţa în "cocină (sală de aşteptare) C.A.S. Cluj", după cum a descris-o. 

Reporterii ZIUA de CLUJ au încercat să obţină un punct de vedere cu privire la acest caz din partea reprezentanţilor CAS, însă aceştia nu au putut fi contactaţi. 

În cazul în care aţi fotografiat sau ați filmat ceva şi credeţi că imaginile pot deveni o ştire, puteţi să ne trimiteţi un mesaj pe redactie@ziuadecj.ro sau ne puteţi contacta pe pagina noastră de Facebook.

Comenteaza