Conducătorul maşinii care a accidentat doi copii, în Floreşti, arestat pentru 29 de zile

Conducătorul maşinii care a accidentat doi copii, în Floreşti, arestat pentru 29 de zile
Șoferul care a produs accidentul nu avea carnet, era beat și conducea o mașină cu care nu avea dreptul să circule în România.
Bărbatul, în vârstă de 27 de ani, din Cluj-Napoca, a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, iar ulterior instanţa a emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele lui.

Tânărul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unei maşini fără a poseda permis, vătămare corporală, părăsirea locului accidentului fără permisiunea poliţiştilor rutieri, punerea în circulaţie a unei maşini fără drept pe teritoriul României, respectiv conducerea unei maşini cu o alcoolemie peste limita legală.

În accidentul din 3 decembrie, o maşină cu numere străine, în care se aflau două persoane, a accidentat doi copii, de 11 luni, respectiv 6 ani, pe o trecere de pietoni de pe strada Eroilor din comuna Floreşti. În urma accidentului copilul de 6 ani a fost rănit grav. Şoferul a părăsit locul accidenului, identificarea lui fiind reuşită în 23 decembrie, în urma cercetărilor efectuate de poliţişti.

Comenteaza