Conduci beat la volan şi fără permis de conducere. Te alegi cu dosar penal

Conduci beat la volan şi fără permis de conducere. Te alegi cu dosar penal
| Foto: turdanews.net

Un tânăr de 25 de ani, din Câmpia Turzii, a fost implicat într-un accident care s-a produs duminică dimineață în satul Călărași. Polițiștii au descoperit că acesta era beat la volan și nu avea permis de conducere. S-a ales cu un dosar penal.

”La data de 7 iunie a.c., în jurul orei 09.20, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda au depistat un conducător auto, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Cel în cauză, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din municipiul Câmpia Turzii, a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale, în satul Călărași, județul Cluj. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la o unitate medicală în vederea recoltarii probelor biologice.

Totodată, în urma verificărilor desfășurate de polițiștii s-a constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.”, a transmis IPJ Cluj.

loading...
Comenteaza