Conflict în trafic între un şofer şi un taximetrist. Ce a urmat VIDEO

Conflict în trafic între un şofer şi un taximetrist. Ce a urmat VIDEO
Traficul clujean de dovedeşte a fi o adevărată provocare pentru nervii şoferilor, care nu de puţine ori îşi pierd cumpătul. Un conducător auto care s-a aflat într-o asemenea situaţie a decis să publice întâmplarea. Atenţie, filmarea conţine limbaj licenţios!

Abia intrat într-un sens giratoriu din apropierea Şcolii Generale "Ion Agârbiceanu" din cartierul Mărăşti, şoferul s-a trezit brusc cu un taximetrist care i-a tăiat calea în faţă. Mai mult, în loc să îşi continue deplasarea, conducătorul taxi-ului a ţinut morţiş să se oprească în mijlocul drumului şi să-i ţină o "predică".

Deranjat de atitudinea lui, şoferul a decis să pornească în urmărirea taximetrului, iar, odată ajuns în dreptul lui, i-a adresat cuvinte injurioase, după care şi-a văzut de drum. Înteaga întâmplare a fost filmată cu o cameră de bord şi postată pe site-ul trafictube.ro.

"Nu am claxonat, nu am făcut nici un semn, am aşteptat să plece, după care în loc să îşi vadă de drum că a greşit se mai şi opreşte", a comentat autorul clipuleţului.

Comenteaza