Conflictul dintre sindicaliştii de la Aeroport şi Consiliul Judeţean ia amploare

Conflictul dintre sindicaliştii de la Aeroport şi Consiliul Judeţean ia amploare
Tensiunile dintre sindicaliştii de la Aeroportul Internaţional Cluj şi Consiliul Judeţean (CJ) Cluj escaladează. Într-un nou comunicat de presă, Federaţia Sindicatelor Aeroportuare din România (FSAR) acuză reprezentanţii Consiliului Judeţean Cluj de incompetenţă în soluţionarea problemei de la Aeroport.

"Este peste puterea noastră de a înţelege nepăsarea, neputinţa, incompetenţa, inconştienţa, reprezentanţilor CJ Cluj de care dau dovadă în a soluţiona o problemă simplă dar cu care ei, aleşii noştri, se luptă de mai bine de o jumătate de an. Nu putem să înţelegem bâjbâiala lor în promiscuitate şi temeri meschine şi nici nu avem cum să o înţelegem pentru că noi, sindicaliştii, mergem din 4 în 4 ani şi ne implicăm politic (oops! o fi pe legea 62 sau nu?) prin votul pe care îl dăm, cu speranţa că alegem oameni cu coloană vertebrală, dispuşi la orice risc şi care îşi vor asuma deciziile şi hotărârile luate numai spre binele şi în folosul nostru", transmite, într-un comunicat de presă, preşedintele FSAR, Gabriel Ene. 

Reprezentanţii CJ Cluj sunt îndemnaţi, în acelaşi timp, să respecte mandatul primit în urma voturilor cetăţenilor: "Deşteptarea, stimaţi aleşi! Suflecaţi-vă mânecile, băgaţi-vă picioarele în ligheanul cu apă rece şi ştergeţi cu buretele tot ceea ce e nedrept şi nedemn în ceea ce aţi făcut! Faceţi dreptate în numele şi folosul nu numai al salariaţilor Aeroportului Internaţional „Avram Iancu" ci al tuturor locuitorilor judeţului pe care cu dezonoare îl reprezentaţi".

Aşa cum anunţau la sfârşitul săptămânii trecute, sindicaliştii de la aeroport vor protesta în 17, 18, 21, 22 şi 23 iulie, peste drum de sediul CJ. Conflictul între FSAR şi CJ Cluj a pornit de la intenţia forului judeţean de a suspenda garantarea unei finanţări de 50 de milioane de lei, ceea ce ar putea duce la "blocarea conturilor Aeroportului Cluj, întreruperea activităţilor, pierderea traficului, închiderea destinaţiilor de zbor, pierderea locurilor de muncă, riscul de insolvenţă pentru aeroport".

 

Comenteaza