Congresul Regional al Martorilor lui Iehova cu tema: „Urmăriți pacea!”, la final. Poate fi urmărit online, pe jw.org

Congresul Regional al Martorilor lui Iehova cu tema: „Urmăriți pacea!”, la final. Poate fi urmărit online, pe jw.org
| Foto: Bogdan și Raluca Crișan, din Cluj, vizionează congresul „Urmăriți pacea!”, disponibil pe jw.org

În weekend-ul 20-21 august oameni din 239 de țări și teritorii de pe întregul pământ urmăresc online, în peste 500 de limbi, ultima sesiune a Congresului Regional al Martorilor lui Iehova cu tema: „Urmăriți pacea!”.

Războiul din Ucraina a șocat nu doar Europa, ci întreaga lume. Mulți se întreabă dacă va mai fi pacea posibilă. Cu ocazia Congresului Regional „Urmăriți pacea!”, Martorii lui Iehova din Cluj, alături de milioane de alți credincioși de pe întregul pământ, vor dezbate cu ajutorul Bibliei ce anume poate contribui la realizarea păcii la nivel mondial. 

„Comunitatea mondială a Martorilor lui Iehova se bucură de pace chiar în mijlocul conflictelor naționale și internaționale, precum cel dintre Ucraina și Rusia”, a declarat domnul Ionuț Moraru, purtător de cuvânt al Martorilor lui Iehova din România. „Când aplică principiile biblice în viață, oameni de diverse naționalități, limbi și etnii ajung să trăiască în pace. Programul acestui congres le va aduce deci foloase tuturor.”

Referindu-se la foloasele pe care le-au tras ca familie urmărind programul primelor două zile de congres, Crișan Bogdan și Raluca, din Cluj, au spus: „Congresul ne-a reamintit ce putem face pentru a contribui fiecare la pacea și armonia din familia noastră. În plus, contrar mentalității atât de răspândite în prezent de a pune preferințele proprii mai presus de ale celorlalți, am înțeles că trebuie să facem eforturi și să ne concentrăm pe calitățile celorlalți pentru a păstra prietenii armonioase.”

Martorii lui Iehova organizează congrese la nivel mondial de mai bine de 100 de ani. La fel ca în ultimii doi ani, și anul acesta congresul poate fi urmărit online, fiind postat pe site-ul jw.org. Programul congresului este gratuit. Nu este necesar să se facă un cont online pentru a fi urmărit, transmite George Gădălean de la Biroul de Informații Publice, Organizația Religioasă „Martorii lui Iehova”.   

Comenteaza