Connect-R nu doarme nici toamna: a trezit întreg oraşul Gherla FOTO/VIDEO

Connect-R nu doarme nici toamna: a trezit întreg oraşul Gherla FOTO/VIDEO
Connect-R a întârziat mai bine de o oră la Zilele Gherlei, însă şi-a luat revanşa în faţa gherlenilor.

Deşi Connect-R trebuia să deschidă balul la Gherla, Morris a fost cel care a urcat primul pe scenă şi a încălzit atmosfera.

O dată ce pe scenă a urcat şi Connect-R, publicul a fost în delir în momentul în care s-au auzit primele acorduri ale hit-ului "Vara nu dorm". A cântat minute bune alături de el şi i-au scandat numele pe parcursul întregului concert. "Am învăţat să merg de la vârsta de un an, doi, dar nu ştiam cât de greu e mersul în doi. Patru picioare pentru o dragoste nouă, dar e de-ajuns un pas greşit şi rămân doar două. Să vă iubiţi că încă e frumos Gherla, mulţumim!", le-a spus Connect-R fanilor săi.

Dezamăgirea a venit însă la finalul show-ului, când artistul, care avea concert la Sighişoara, a plecat fără să facă prea multe poze alături de numeroşii săi fani.

Seara s-a încheiat cu formaţia Alb şi Negru. "Mi-e sete de tine" a fost pe buzele tuturor gherlenilor.

Cei doi artişti s-au bucurat de susţinerea a câteva mii de oameni, care au rămas în autogara din Gherla până după miezul nopţii. "A fost senzaţie, foarte frumos, atmosferă frumoasă, lume multă. Cam aşa trebuie să arate un public frumos care vine să se simtă bine şi vine să cânte cu artistul", a spus la finalul concertului Andrei Ştefănescu, component al trupei Alb şi Negru. "Mă bucur că a ieşit bine întregul show", a spus Kamara.

"Zilele Municipiului Gherla" se vor încheia în această seară cu Sylvia şi DJ Rynno, Pin-Up-Girls şi Andreea Bănică.

Etichete
Comenteaza