Connect-R va cânta mâine la “Zilele Municipiului Gherla”

Connect-R va cânta mâine la “Zilele Municipiului Gherla”
Astăzi debutează la Gherla cea de-a 14-a ediţie a “Zilelor Municipiului Gherla”. Două nume mari ale muzicii româneşti vor urca pe scenă.

Programul va începe de la ora 17 cu un vernisaj de totemuri şi xilogravură, care va avea loc la Muzeul Municipal şi va continua cu un spectacol folcloric desfăşurat în autogară. Deschiderea oficială va avea loc la ora 19 şi tot atunci primarul Marius Sabo va adresa câteva cuvinte gherlenilor. Programul va continua cu un spectacol folcloric susţinut de artişti din zonă, iar seara se va încheia cu un mega show Angela Rusu şi Ghiţă Munteanu.

Mâine după-masă la Muzeul Municipal vor avea loc o serie de expoziţii, în timp ce pe scena amplasată în autogară se va desfăşura un program artistic pentru cei tineri, urmat apoi de mai multe momente folclorice. Hit-ul acestui an, "Vara nu dorm" va putea fi ascultat de la ora 20 pentru că îngrăgitul cântăreţ Connect-R vine la Gherla. Acesta va fi urmat de Morris şi formaţia Alb Negru. Seara de sâmbătă va continua cu un program dance alături de un DJ.

Duminică, în ultima zi de sărbătoare, manifestările vor continua cu un vernisaj de pictură, dansuri de societate şi mai multe recitaluri. Seara, de la ora 20, gherlenii vor avea parte de un concert pop-rock-dance alături de Sylvia şi DJ Rynno, Pin-Up-Girls şi Andreea Bănică. "Zilele Municipiului Gherla" se vor încheia cu un spectacol extraordinar susţinut de Aurel Tămaş şi orchestra.

 

Etichete
Comenteaza