Consilier local PNL despre ziarişti: "Mâncători de căcat există destui. Le dorim poftă bună şi să fie sănătoşi"

Consilier local PNL despre ziarişti:
“Au sărit pârleazul vreo două domnişoare jurnaliste care de obicei cerşesc invitaţii la concerte şi care au făcut gargară şi s-au dat de ceasul morţii să ne scoată drept impostori, incompetenţi, hoţi de bani publici şi tot ce vrei”, a declarat Teo Peter jr. pentru publicaţia Maximum Rock.

Însă consilierul nu se opreşte aici: "Încă mai avem de furcă cu prejudecăţile frustraţilor care, în lipsa altui talent, mestecă căcat pe care îl vomită din când în când pe câte un blog sau forum. (...) Fuguţa, fetelor, marş de mai vărsaţi nişte bale pe tastatură, nu vă lăsaţi!", spune consilierul PNL.

În replică, preşedintele PNL Cluj, Marius Nicoară, vede în Teo Peter Jr. "modelul Băsescu", pe care îl respinge.

“Oamenii <de bine> din presă, cei care induc opinii, să încerce să fie mai reţinuţi în goana după senzaţional şi scandal, să n-o dea în paranoia când nu e cazul şi să încurajeze deschiderea autorităţilor spre astfel de acţiuni de susţinere”, a spus consilierul local în interviu.

Formaţia de rock a primit susţinere financiară din partea Consiliului Local Cluj-Napoca pentru deplasarea la Wacken (Germania), unde are loc finala internaţională a unui concurs rock. În total suma se ridică la 7.800 de lei, bani care acoperă integral costurile, astfel că trupa nu este nevoită să contribuie financiar la costurile deplasării. Singurul care a votat împotriva alocării banilor a fost viceprimarul Radu Moisin. Teo Peter Jr. s-a abţinut de la vot.

Iată şi partea de interviu din revista Maximum Rock Magazin, semnat de Nelu Brînduşan, în care consilierul local foloseşte un limbaj "aparte":

ÎNTREBARE: Într-adevar, cateva voci ”prietene” au luat atitudine impotriva Primariei pentru faptul ca aceasta sprijina deplasarea formatiei Altar la concursul din Germania. E normal acest lucru in masura in care fiecare cetatean al orasului Cluj-Napoca (care asculta muzica rock) plateste impozite, iar daca s-ar face un sondaj printre acestia cu siguranta ca ati primi sprijinul lor?

TEO PETER JR.: Mancatori de cacat exista destui. Le dorim pofta buna si sa fie sanatosi. Aceste personaje se straduiesc din rasputeri sa distruga ceea ce construiesc altii. Incearca sa fure din meritele unei trupe sau din imaginea unor oameni care se straduiesc ani de zile ca sa realizeze ceva. Asa isi castiga ei existenta, atata stiu si atat pot sa faca. Au sarit parleazul vreo doua domnisoare jurnaliste (n.r. articol semnat de Bianca Felseghi - Ziua de Cluj, pe blogul personal), care de obicei cersesc invitatii la concerte si care au facut gargara si s-au dat de ceasul mortii sa ne scoata drept impostori, incompetenti, hoti de bani publici si tot ce vrei. La un moment dat, eu si colegii mei chiar ne-am speriat ca, cel putin una dintre ele, fana infocata auto-declarata a altei trupe din Cluj, a turbat... de necaz ca am primit sustinerea. Tantiile astea s-au scandalizat ca mergem “pe banii lor” la Wacken. Pun pariu ca nici unul din comentatorii astia n-a platit vreo taxa, vreodata, la bugetul local. Dar asta e alta discutie. Ca, adica, cum este posibil ca o trupa in care canta un consilier local (eu fiind acela, “in nemernicia mea”), sa obtina sustinere din bani publici. Uite ca e posibil, daca meriti. Care trupa, pe deasupra nu are nici o valoare, ca sunt trupe mult mai bune in Cluj. Or fi, n-avem nimic impotriva. Deocamdata insa, la Wacken merge Altar. Aaa, si ca, in concluzie, ar trebui sa ne fie rusine. Uite ca nu ne e deloc, suntem chiar mandri. De tot ce am realizat pana acum. Prin munca multa. Cum spuneam, am depasit bariera mentalitatilor depasite, dar se pare ca inca mai avem de furca cu prejudecatile frustratilor care, in lipsa altui talent, mesteca cacat pe care il vomita din cand in cand pe cate un blog sau forum. Desigur, in numele bunului simt, a moralitatii, dreptatii si adevarului. Cum altfel?!...Fuguta, fetelor, mars de mai varsati niste bale pe tastatura, nu va lasati!



Marius Nicoară despre Teo Peter Jr.: "Niciodată nu am agreat <<modelul Băsescu>>"


Preşedintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară, a criticat limbajul lui Teo Peter Jr. şi a precizat că va avea marţi o discuţie cu consilierul local.

"Nu am o părere absolut deloc bună despre afirmaţiile lui Teo Peter Jr. I-aş putea găsi o explicaţie, el fiind începător în de-ale politicii, însă nici acest lucru nu scuză o asemenea adresare. Îmi cer scuze în numele PNL şi voi avea o discuţie cu Teo Peter Jr. cel mai probabil marţi. Vreau să adaug că niciodată nu am agreat <<modelul Băsescu>> nici de la şeful statului, darămite de la un debutant în politică", a precizat Marius Nicoară pentru ziuadecj.ro.
Comenteaza