Consilierul premierului, rănit într-un accident în Vâlcele VIDEO

Consilierul premierului, rănit într-un accident în Vâlcele VIDEO
Consilierul primului ministru Emil Boc, Peter Pal, a fost rănit grav într-un accident petrecut în urmă cu puţine minute în localitatea clujeană Vâlcele. În accident au fost rănite trei persoane.

Peter Pal conducea un BMW X3 achiziţionat în leasing şi se îndrepta din Turda spre Cluj-Napoca. Maşina sa a intrat în coliziune frontală cu un automobil Ford Mondeo, iar şoferul acestuia din urmă, precum şi o femeie care se afla cu Peter Pal în maşină, au fost răniţi grav şi au fost preluaţi de ambulanţe. Maşina avea ecuson emis de Secretariatul General al Guvernului.

UPDATE ora 23.50 Conform poliţiştilor, din primele cercetări reiese că vinovat de producerea accidentului este şoferul automobilului Ford Mondeo, care ar fi intrat pe contrasens.

UPDATE Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Alma Brehariu, spune că şoferul care a provocat accidentul consumase băuturi alcoolice.

"Accidentul a avut loc pe DN1 E60. Florin G., de 37 de ani, conducea un autoturism în direcţia Cluj-Napoca spre Turda şi a pierdut controlul volanului intrând pe contrasens. Aici a lovit autoturismul condus de Pal P. (Pal Peter  - n.red.), aflat pe banda a doua, apoi a acroşat un al treilea autoturism aflat pe prima bandă. În urma accidentului, a fost rănit grav Florin G., conducătorul autoturismului care a produs accidentul şi au fost răniţi uşor conducătorul autoturismului de pe banda doi ( Pal Peter - n.red.) şi un pasager din acest autoturism. În urma testării cu aparatul etilotest a lui Florin G. a rezultat o alcoolemie de 0,24 la mie alcool pur în aerul expirat, acesta fiind dus la IML Cluj pentru prelevarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei ", a spus purtătorul de cuvânt.

Vezi video de la faţa locului:

 

Vezi aici ce au spus poliţiştii:

Vezi aici ce a spus doctorul care se afla de gardă

"Ne-au fost aduse trei victime, toate trei sunt stabile şi conştiente. E vorba de doi bărbaţi tineri, unul dintre dânşii nu are leziuni şi va merge acasă cu indicaţii terapeutice. Al doilea este investigaţii, e suspiciune de douăfracturi. Tânăra are traumatism cranio-cerebral, dar e conştientă şi sperăm că nu are leziuni", a spus Adela Gola, şeful gărzii de aseară. Vezi declaraţia în materialul video:


Comenteaza