Consulul Onorific al Italiei la Cluj-Napoca este acuzat că a lovit un bărbat

Consulul Onorific al Italiei la Cluj-Napoca este acuzat că a lovit un bărbat

Cel care îl acuză pe consul este tot un cetăţean italian. Acesta ar fi venit la Cluj-Napoca pentru a obține o serie de documente de la Consulatul Onorific al Italiei din oraş. 

Deoarece treaba cu documentele nu s-a rezolvat pe loc, omul s-a enervat şi a ridicat vocea, făcând scandal. Însă când a revenit pentru a oferi scuzele de rigoare după ce s-a mai calmat, ar fi fost lovit pe neaşteptate chiar de către consul. 

Cu privrea la incidentul de marţi, poliţiştii clujeni au oferit următoarele informaţii: "La data de 4 iulie a.c., în jurul orei 10.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secția 5 Poliție au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că un bărbat, de 45 de ani, cetățean italian, ar fi fost agresat fizic, de către un bărbat de 61 de ani.

Bărbatul de 45 de ani a susținut faptul că ar fi fost agresat fizic, fiind lovit cu pumnul și piciorul. Polițiștii i-au oferit îndrumările legale referitoare la dreptul de a formula o plângere prealabilă, în termenul prevăzut de lege, urmând astfel a fi stabilite toate împrejurările în care ar fi avut loc evenimentul", a transmis IPJ Cluj. 

Comenteaza