Update Video Continuă căutările bărbatului dispărut pe lacul Beliș-Fântânele. Scafandri coboară pe maluri abrupte, acoperite cu nămol

Continuă căutările bărbatului dispărut pe lacul Beliș-Fântânele. Scafandri coboară pe maluri abrupte, acoperite cu nămol

Au fost reluate în dimineaţa de duminică 1 august căutările bărbatului de 53 de ani dispărut ieri pe lacul Beliș-Fântânele. Căutările salvatorilor se desfăşoară atât pe uscat, cât şi pe apă. 

UPDATE:

"Căutările sunt în desfășurare, scafandri de la Salvamont-Salvaspeo se scufundă pentru a verifica corpurile identificate cu sonarul din barca de căutare-salvare.

Este cunoscut deja faptul că mediul de căutare din lacul Beliș este unul dificil, cu maluri foarte abrupte, acoperite de un strat gros de nămol, în care se mai găsesc trunchiuri de copaci, ce complică la rândul lor siguranța scafandrilor și căutările la fundul apei", a anunţat ISU Cluj duminică după-masa. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------

În cursul zilei de sâmbătă 31 iulie, salvatorii clujeni de la ISU, IPJ şi IJJ Cluj, dar şi Serviciul Public Salvamont-Salvaspeo au fost angrenaţi în căutarea unui bărbat de 53 de ani dat dispărut. În zonă au fost găsite indicii că acesta ar fi intrat în apă. 

Bărbatul a fost căutat până la lăsarea întunericului zona lacului Beliș-Fântânele cu bărcile, cu scafandri, dar şi cu o echipă canină pe uscat. 


Sursa video: ISU Cluj

"Un echipaj cu o barcă de căutare-salvare a reluat căutările persoanei dispărute pe acumularea de apă Beliș-Fântânele.

Acțiunile au fost întrerupte aseară, la lăsarea întunericului, și sunt sprijinite, în continuare, de scafandri Serviciului Public Salvamont-Salvaspeo", a anunţat ISU Cluj. 

loading...
Comenteaza