Continuă spargerile de mașini la Cluj. Ultima victimă, în cartierul Mărăști

Continuă spargerile de mașini la Cluj. Ultima victimă, în cartierul Mărăști
| Foto: Facebook.com/INFO TRAFIC jud. Cluj

Un cetățean din municipiul Cluj-Napoca și-a găsit, duminică dimineața, mașina cu geamul spart, iar portofelul cu bani și acte nu se mai aflau acolo.

Pe grupul INFO Trafic al județului Cluj, a fost postat un mesaj în care o persoană susține că i-a fost spartă mașina în cartierul Mărăști, duminică. „Azi dimineața, in jurul orei 10,00 a fost spartă mașina marca Audi A4 pe str Inului 4 in cartierul Marasti, Cluj-Napoca. A fost furat un portofel cu acte și bani. Ne interesează actele care sunt pe numele de Pirosca Ioan, tatal meu. Am rugămintea pe cel care găseste portofelul sa sune la nr. tel: 0742028999/ 0740696827.Ofer recompensa”, se arată în postarea de pe Facebook.

Mănăștur și Gheorgheni n-au scăpat nici ele

În urmă cu o săptămână, alți clujeni au reclamat pe paginile de socializare că, în ultima peroiadă, s-au înmulțit spargerile în oraș. „Sa ne incepem ziua de duminica si cu vesti proaste. Azi-noapte mi-au “spart” mașina in zona Grigore Alexandrescu colt cu aleea Peana (Manastur). Au cautat bani si nu prea au găsit, câteva monede….vb. aia, de parcare. Nu lipsea nimic din mașină inafara de câteva monede. Cei care locuiți in zona va recomand sa aveți grija la mașinuțe si ce lăsați in ele.

Oare cum umbla astia noaptea fara declaratie? Ca eu daca stau de 6 sa imi pazesc masina, ma ia politia la intrebari. Acum ma gandesc sa vb cu vecinii ce au geamuri in partea aceea si sa ma lase sa montez 2 camere, poate asa ii prindem, probabil ca doar asa reusim ceva, nu au luat valoare pt ca nu au avut de unde dar mi ciuda de incuietoare. Oare cum umbla astia noaptea fara declaratie? Ca eu daca stau de 6 sa imi pazesc masina, ma ia politia la intrebari”, a scris un clujean pe grupul Info Trafic jud. Cluj, alături de imagina mașinii vandalizate.

Reacțiile nu au întârziat să apară. Alți clujeni au povestit că au avut parte de "surprize" asemănătoare, în special în cartierul Mănăștur: "Si mie mi-au stricat incuietorile la un Logan van. Daca as sti ca revin le-as lasa un musafir in masina"/"Stiu si eu un caz, zona piata Ion Mester tot un logan au spart prin aceasi metoda saptamana trecuta"/"si mie mi-au spart-o in 2 nopti cosecutive pe stada primaverii"/"Săptămâna trecută au ,, operat " pe Ion Meșter"/"Asa sa întamplat și pe Aleea Tazlau. Au deschis tot ce e dacie. Nu au cautat decât bani altceva nu au furat. Alte mașini nu au deschis decât Dacii"/"Tot asa sa intamplat si pe str Taberei. Acuma mai recent"/"Vineri dimineață am pățit exact la fel pe strada Tășnad"/"Tot asa a fost si pe aleea Micus-nu demult,logan deschis, au cautat bani....".

Nu au fost ocolite de astfel de vizite nocturne nici alte cartiere din Cluj-Napoca:"Urât! In Gheorgheni zilele trecute au spart apartamente, au intrat prin balcoane, e de rău!" "Foarte multe spargeri de mașini în ultima vreme in oras. Si oglinzi rupte. In ultimii 5 ani cred ca nu au fost atatea spargeri ca in acest an. Se pare ca închiderea granițelor altor tari ne costa scump".

Continuă spargerile de mașini la Cluj. Ultima victimă, în cartierul Mărăști

Comenteaza