Control al poliţiştilor clujeni pe Autostrada Transilvania: 30 de sancţiuni în câteva ore VIDEO

Control al poliţiştilor clujeni pe Autostrada Transilvania: 30 de sancţiuni în câteva ore VIDEO
Ziua de marţi, 13, a fost cu ghinion pentru şoferii care au intrat pe Autostrada Transilvania. Au fost traşi pe dreapta şi verificaţi la sânge atât de poliţiştii rutieri, cât şi de angajaţii RAR şi cei ai Inspectoratului de Stat pentru Controlul Traficului Rutier.

Şoferii care au intrat astăzi pe autostrada Transilvania, dinspre Gilău, au fost opriţi de oamenii legii înainte să parcurgă măcar un kilometru. Au fost luaţi în vizor în special transportatorii.

"Colegii noştri de la ISCTR şi noi urmărim ca activitatea de transport marfă să se desfăşoare în condiţii normale. Urmărim legalitatea transportului, documentele să fie la zi, iar colegii de la RAR verifică starea tehnică a autovehiculelor", a declarat Marius Stupar, şeful Biroului Autostrăzi Cluj.

Cei care credeau că au scăpat se înşelau. Câţiva kilometri mai încolo, aproape de Turda, îi aşteptau radarele politiei rutiere. Iar primii care au căzut în plasă au fost cei care au uitat să ridice piciorul de pe acceleraţie.

Supăraţi că au fost traşi pe dreapta, şoferii au încercat să le explice poliţiştilor viteza cu care circulau. Printre auze, graba sau chiar faptul că... autostrada e prea scurtă.

În doar câteva ore, oamenii legii au aplicat aproape 30 de sancţiuni, din care 12 au fost amenzi date şoferilor care au apăsat prea tare pedala de acceleraţie.

Reporter: Ancuţa Stăvar
Imagine: Rareş Râşnoveanu

Comenteaza