Control pe Autostrada Transilvania VIDEO

Control pe Autostrada Transilvania VIDEO
"Sunt o mulţime de nereguli în derularea contractului pentru autostradă, pentru că nu poţi să dai 1,4 miliarde pe 52 de kilometri", a spus la Realitatea TV Cluj ministrul delegat pentru proiecte de infrastructură, Dan Şova. Invitat la "Clujul în Realitate", Dan Şova a anunţat că va sesiza corpul de control al guvernului pentru a afla cum s-au cheltuit atâţia bani la Autostrada Transilvania.

"O să solicităm în mod oficial Corpului de Control să facă o expertiză a acestui contract din punct de vedere al respectării legislaţiei penale şi comerciale şi dacă se vor găsi nereguli şi sunt sigur că sunt o mulţime pentru că nu poţi să dai 1,4 miliarde pe 52 de km", a spus ministrul Dan Şova.

Senatorul PDL Alin Tişe susţine că miniştrii USL încearcă să îşi ascundă incompetenţa prin tot soiul de controale.

"Se comportă cu clujenii ca şi cum ar fi cetăţeni de mâna a treia, cetăţeni de prin Africa, cetăţeni din anumite triburi. Aşa cum se comportă faţă de noi, nu pot decât să le spun să le fie ruşine. Niciun control nu poate acoperi incompetenţa care iată izolează Clujul şi Transilvania", a spus senatorul Alin Tişe.

Proiectul Autostrăzii Transilvania a demarat în 2004, iar după 9 ani au fost daţi în folosinţă doar 52 de km, toţi desfăşuraţi pe teritoriul judeţului Cluj.

 

Comenteaza