Contul de Facebook al primarului, inundat de mesaje

Contul de Facebook al primarului, inundat de mesaje
Majoritatea mesajelor de pe contului lui Apostu sunt de susţinere. O utilizatoare spune că administratorii contului şterg criticile.

O mulţime de comentarii au apărut pe contul de Facebook al primarului Sorin Apostu, după reţinerea acestuia. Multe laude, puţine critici, spre deloc, asta e prima concluzie. Iată câteva dintre mesaje.

Claudia Moldovan: Sper sa nu fie fondate acuzatiile... e primul primar al Clujului care chiar cred ca s-a implicat in rezolvarea multor probleme comunitare.

Adriana Hadarean: Un hot se pedepseste totusi! Se stia de toti clujenii povestea licitatiilor! Dar nu numai primarul o face ci si altii! Criticile se accepta chiar daca sunt negative!

Tudor Draghiciu: Sincer nu sunt mare fan al PDL dar acest om chiar a schimbat mult fata Clujului. Chiar dak s-au mai auzit zvonuri k ar fi facut anumite combinatii la licitatii totusi sumele vehiculate sunt absolut infime fata de alte parti. spre exemplu stadionul unde au facut cica o manareala de 200 de mii de euro pai hai sa-i luam pe cei de la bucale unde stadionu a fost de 7 ori mai scump sa vedem akolo manareli. Imi pare rau k a picat de fraier si ca iarasi ochii tarii sunt atintiti pe Cluj in sensul rau dar sincer sper sa nu fie adevarat

Foarte puţine comentarii sunt critice la adresa primarului. Explicaţia poate veni din partea Roxanei Iconar.

Roxana Iconar: aseara am lasat un comentariu negativ la adresa primarului pe aceasta pagina si pe dimineata nu mai era! bineanteles ca doar cele pozitive sunt pastrate! de ce unii oameni nu pot accepta si critici, ci doar sa fie ridicati in slavi?!

 

Comenteaza