Copil accidentat mortal la Pata Rât

Copil accidentat mortal la Pata Rât
O fetiţă a murit după ce a fost accidentat de o maşină de gunoi, în urmă cu puţin timp, în zona Pata Rât.

Accidentul s-a produs în jurul orei 12.45, iar din primele informații se pare că este vorba despre o mașină de gunoi aparținând firmei Rosal. Mașina era în rampă și descărca deșeurile menajere.

"Am primit o solicitare în jurul orei 12.45. Am intervenit cu un echipaj SMURD, dar când am ajuns acolo nu am putut decât să constatăm decesul persoanei", au spus rplutonierul major Constantin Greblă, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj.

În momentul în care gunoierele ajung în zonă, romii se agață de mașinile aflate încă în mers.

Accidente la indigo: în luna februarie, un bărbat de 36 de ani a murit călcat de o maşină de gunoi tot la groapa din Pata Rât. Același destin l-a avut și o femeie în urmă cu doi ani.

UPDATE ora 17:Directorul firmei de salubritate căreia îi aparţine utilajul, Sergiu Hossu, a declarat, duminică, că accidentul a avut loc în momentul în care o maşină transporta gunoi pentru a-l descărca pe rampa de la Pata Rât, iar fetiţa s-a urcat pe utilaj, s-a dezechilibrat şi a căzut, fiind strivită de una din roţile din spate.

"Regret nespus acest incident. Din primele informaţii rezultă că una dintre maşinile noastre care transporta gunoi la Pata Rât a intrat pe rampă şi a fost asaltată de mai multe persoane care caută în gunoaie, printre care şi o fetiţă de cinci ani. Fetiţa s-a urcat pe utilaj, s-a dezechilibrat şi a căzut sub maşină, iar şoferul nu a observat-o şi a trecut cu una din roţile din spate peste ea. Pe rampă trebuia să fie interzis accesul persoanelor străine, or nu se întâmplă aşa", a spus Hossu, citat de mediafax.ro

Poliţia Judeţeană Cluj a declanşat o anchetă în acest caz.

 

Etichete
Comenteaza