Copil de 4 ani, în comă după ce a căzut de la etaj a 2-a oară / Vecinii au auzit un zgomot puternic...

Copil de 4 ani, în comă după ce a căzut de la etaj a 2-a oară / Vecinii au auzit un zgomot puternic...

O copilă de 4 ani a căzut deja de 2 ori de la etajul locuinţei lor. Fata a scăpat cu viaţă după incidentul din 2021, însă acum se află în comă, cu multiple traumatisme. 

O fetiţă în vârstă de 4 ani a fost rănită extrem de grav, joi, după ce a căzut de etaj, dintr-un bloc din Mioveni. Copila, aflată în comă şi cu multiple traumatisme, a fost preluată de o ambulanţă de Terapie intensivă mobilă şi apoi de un elicopter pentru a fi dusă la un spital din Bucureşti. Este pentru a doua oară când copilul cade de la etaj, scrie digi24.ro.

Incidentul a avut loc joi dimineaţă, într-un bloc din Mioveni, judeţul Argeş. Vecinii au auzit un zgomot puternic şi, când au ieşit, au văzut trupul copilei întins pe asfalt. A fost trimisă iniţial o ambulanţă, iar apoi autospeciala SMURD de Terapie Intensivă Mobilă. Medicii din Argeş au decis transferul micuţei la un spital din Bucureşti.

”Echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă intervine pentru a efectua transferul unei paciente cu vârsta de 4 ani, care prezintă politraumatisme, de la Spitalul de Pediatrie Piteşti la elicopterul SMURD”, au informat oficialii ISU Argeş.

Fetiţa care se află în comă se afla sub supravegherea mamei care a lăsat-o singură. Este a doua oară când copilul cade de la etajul al doilea, au declarat surse locale. Primul astfel de incident a avut loc în anul 2021, iar la acel moment starea copilei a fost mai puţin gravă. Fetiţa încă făcea terapie pentru incidentul din 2021. 

Comenteaza