Copil în vârstă de 9 ani din Cluj, agresat fizic de concubinul mamei / Denunțați AGRESORII!

Copil în vârstă de 9 ani din Cluj, agresat fizic de concubinul mamei / Denunțați AGRESORII!
| Foto: imagine cu caracter generic - Click.ro

Un bărbat de 41 de ani din comuna Mica, județul Cluj a fost arestat pentru 30 de zile și este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de rele tratamente aplicate minorului și violență în familie.

”La data de 2 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej - Secția 5 Poliție Rurală Dej au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 41 de ani, din comuna Mica, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de rele tratamente aplicate minorului și violență în familie.

Polițiștii au demarat cercetările la data de 2 aprilie a.c., când în centrul localității l-au întâlnit pe un minor de 9 ani, care prezenta urme de violență în zona feței. În acest context, au fost efectuate verificări, constatându-se faptul că la data de 31 martie a.c., minorul ar fi fost agresat fizic de concubinul mamei sale, în timp ce se afla la domiciliu.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au emis o ordonanță de reținere pentru 24 de ore a bărbatului în cauză, iar în cursul zilei de 3 aprilie a.c, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej l-a prezentat instanței, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

În cauză au fost informați despre eveniment și reprezentanții Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Cluj”, a transmis IPJ Cluj în dimineața de joi, 4 aprilie. 

”În cazul în care observați un copil aflat într-o situație de abuz, indiferent de contextul în care se petrece agresiunea (în familie, pe stradă, la școală etc.) sesizați imediat evenimentul prin intermediul SNUAU 112 sau la cea mai apropiată secției de Poliție!

Nu există nicio scuză pentru agresiune asupra copiilor! Anunțați autoritățile competente pentru a fi luate măsuri imediate! Agresivitatea manifestată asupra acestora le poate genera traume și marca întreaga copilărie și adolescență”, mai transmite IPJ Cluj în comunicatul de presă. 

Comenteaza