Update Video Copil rănit în accident la o trecere de pietoni, în Cluj-Napoca. A traversat strada neregulamentar pe trotinetă

Copil rănit în accident la o trecere de pietoni, în Cluj-Napoca. A traversat strada neregulamentar pe trotinetă
| Foto: Facebook / Info Trafic Cluj-Napoca

Un copil a fost lovit de mașină la o trecere de pietoni în Piața Cipariu. Minorul a fost rănit în timp ce traversa strada pe o trotinetă pe culoarea roșu a semaforului.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Incidentul s-a petrecut luni dumineață, în Piața Timotei Cipariu din municipiul Cluj-Napoca, lângă Turnul Croitorilor.

Un echipaj SMURD a intervenit de urgență.

"La fața locului a intervenit un echipaj SMURD, care a acordat îngrijiri medicale unui minor. Acesta a fost în permanență conștient și cooperant, acuzând diverse dureri", a transmis ISU Cluj.

În cele din urmă, copilul a fost transportat la spital.

UPDATE: Polițiștii clujeni au oferit informații legate de incidentul produs în apropiere de strada Posada.

"Accident rutier s-a produs în această dimineață, în jurul orei 08.00, la intersecția Pieței Ștefan cel Mare - strada Posada. Din cercetările preliminare s-a constatat că un minor de 11 ani, aflat pe o trotinetă, s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, moment în care a fost accidentat de un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani. În urma evenimentului rutier, minorul a fost preluat de un echipaj medical. Testarea cu aparatul etilotest a bărbatului a indicat rezultat negativ", a transmis IPJ Cluj.

Cercetările sunt continuate de oamenii legii, urmând a fi stabilite împrejurările în care s-a produs accidentul.

Comenteaza