Copilul dispărut din Florești a vorbit cu familia, însă nu spune unde se află. Are ADHD şi nu e prima dată când pleacă de acasă

Copilul dispărut din Florești a  vorbit cu familia, însă nu spune unde se află. Are ADHD şi nu e prima dată când pleacă de acasă

Pleșa Lucian Marian, copilul dispărut din Florești, a vorbit la telefon cu o persoană apropiată familiei și a  confirmat că este sănătos, însă nu a spus unde se află exact. 

Copilul din Florești este căutat în zona Gheorgheni. Potrivit voluntarii CERT Rescu, acesta se afla acolo imediat după ce a discutat la telefon cu o persoană apropiată familiei.

Reprezentantul CERT Rescu a declarat pentru Ziua de Cluj: „Copilul nu este de găsit dar este ok. Astăzi a fost văzut de trei ori în mijloacele de transport în comun, iar acuma autoritățile solicită toate înregistrările din interiorul mijloacelor de transport.

Copilul însă circulă haotic în oraș, adică din Baciu până în Someșeni și inclusiv Gheorgheni. Avem imaginile cu el singur atât din autobuze cât și din magazine, ne fiind văzut alături de altcineva. 

Copilul suferă de ADHD, e în relații bune cu părinții însă nu e prima oara când a plecat asa, motiv pentru care mama a anunțat târziu dispariția minorului. Copilul nu e ușă de biserică..”

Copilul a fost văzut ultima dată pe strada Cetății miercuri, în jurul orei 14:30. Autoritățile sunt în căutarea lui.

Comenteaza