Cornoiu revine în Consiliul Judeţean

Cornoiu revine în Consiliul Judeţean
Profesorul universitar Ilie Cornoiu a cerut instanţei să-i înlocuiască măsura de a nu părăsi localitatea cu cea de a nu părăsi ţara, pe motiv că trebuie să-şi viziteze mama bolnavă la Târgu Jiu şi pentru că activitatea sa presupune deplasări în tot judeţul şi la Bucureşti.
Eliberat din arest preventiv înainte de Crăciun, Ilie Cornoiu, inculpat în dosarul “mită la Bac”, a cerut ieri să i se permită să circule în toată ţara, nu numai în municipiul Cluj-Napoca. “Trebuie să ies cu studenţii la activităţi practice la ferme, în Cojocna şi Floreşti”, a spus profesorul de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară. De asemenea, acesta a precizat că vrea să meargă să-şi vadă mama aflată în Târgu Jiu, care este foarte bolnavă. Avocatul lui Cornoiu a amintit şi de activitatea de consilier judeţean a clientului său.

“Inculpatul îşi reia atribuţiile la Consiliul Judeţean, ceea ce presupune deplasări la Bucureşti”, a spus avocatul Mircea Ilian. Procurorul de caz a fost de acord doar în parte cu noua solicitare, susţinând admiterea doar pentru judeţul Cluj şi oraşul Târgu Jiu. Instanţa tribunalului a rămas în pronunţare asupra cererii lui Cornoiu. Acesta este judecat pentru că în calitate de preşedinte de comisie la bacalaureat ar fi primit mită 4.200 de euro de la trei directori de şcoli pentru a le facilita schimbarea unor lucrări după predarea acestora către comisie.

Comenteaza