Cornuri expirate într-un liceu din Cluj-Napoca

Cornuri expirate într-un liceu din Cluj-Napoca
Oficiul pentru Protecţia Consumatorului (OPC) Cluj a găsit astăzi cornuri expirate într-un liceul din Cluj-Napoca. Nu au fost date sancţiuni.

Cornuri expirate într-un liceul din centrul Clujului, găsite astăzi, în urma unui control comun realizat de Instituţia Prefectului, Oficiul pentru Protecţia Consumatorului (OPC) Cluj, alături de Direcţia pentru Sănătate Publică (DSP), Direcţia Sanitar Veterniară şi pentru Siguranţa Alimentelor şi Inspectoratul Şcolar Judeţean. Inspectorii au găsit câteva cornuri expirate din 26 februarie.


"Am găsit câteva cornuri expirate, dar care nu erau împreună cu celelalte produse împărţite copiilor. Existau în şcoală, într-o sală separată. Au fost redactate două acte de constatare, pentru că nu au fost găsite nereguli", a declarat pentru ZIUA de CLUJ Ioana Katona, inspector al OPC Cluj.

"Potrivit informărilor primite de la colegii noştri de la OPC, am găsit la liceul Zsigmond câteva cornuri expirate, în afara spaţiului destinat consumului, lucru nepermis. Ele ar fi trebuit aruncate în ziua în care au expirat", a declarat prefectul judeţului Cluj, Gheorghe Vuşcan.


Până la ora transmiterii acestei ştiri nu au fost date sancţiuni, conform OPC Cluj.

Andra SZASZ

Etichete
Comenteaza