Coronavirus: Bilanţul victimelor în România ajunge la 34

Coronavirus: Bilanţul victimelor în România ajunge la 34

Grupul de Comunicare Strategică anunţă că au fost înregistrate încă patru decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus. Totodată declară că în toate cazurile sunt anchete epidemiologice realizate sau în desfăşurare.

Sâmbătă seară au fost înregistrate încă patru decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus.

Una dintre cele patru victime este un bărbat de 65 ani, din judeţul Arad, internat în Spitalul Judeţean Arad, transferat în data de 25 martie la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş Timişoara. Acesta a murit sâmbătă. Bărbatul suferea şi de hipertensiune arterială şi obezitate.

O altă victimă, un alt bărbat, de 67 ani, din judeţul Constanţa, internat în Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa din 25 martie, a murit sâmbătă. ŞI el avea hipertensiune arterială şi diabet zaharat.

Pacientul 33 are 43 ani, şi suferise arsuri. Acesta fusese transferat de la Spitalul Judeţean Suceava şi operat în Spitalul de Chirurgie Plastică şi Reparatorie Bucureşti. Bărbatul a murit sâmbătă.

De asemenea, o femeie de 61 ani, din judeţul Hunedoara, internată în ATI Spitalul Judeţean Deva. Pacienta a fost confirmată cu COVID-19 sâmbătă, dar a murit în 23 martie. Femeia suferea de boli cardiovasculare.

În toate cazurile sunt anchete epidemiologice realizate sau în desfăşurare.

Primul deces din România al unui pacient infectat cu noul coronavirus a fost anunţat duminică, 22 martie, de Grupul de Comunicare Strategică, fiind vorba despre un bărbat de 67 de ani confirmat în 18 martie cu Covid-19 la Unitatea de primi Urgenţe a Spitalului Filiaşi. Acesta suferea de cancer în fază terminală.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

Comenteaza
loading...