Coronavirus / O nouă "zonă roșie" la Cluj. A fost închisă circulația

Coronavirus / O nouă "zonă roșie" la Cluj. A fost închisă circulația

După ce situația s-a stabilizat în Cetan, autoritățile intervin într-o altă localitate din Cluj, unde a izbucnit un focar de COVID-19. 

Prefectului Clujului, Mircea Abrudean, a anunțat sâmbătă că în satul Cetan "s-a stabilizat situația” privind infectarea cu noul coronavirus, însă e un focar în comuna Reteag.

”La Cetan s-a stabilizat situația, nu a mai evoluat ca urmare a măsurilor suplimentare de monitorizare", a declarat Abrudean.

Reamintim că, după ce mai multe cazuri de infecție cu noul coronavirus au fost depistate în Cetan, prefectul s-a deplasat în zonă pentru a vedea dacă sunt respectate restricțiile de circulație. (Vezi: Un sat din Cluj, focar de COVID-19? Prefect: "Momentan nu se pune problema închiderii localității”)

Sâmbătă prefectul s-a deplasat la Reteag, unde este un focar de COVID-19.

"Azi am venit la limita de județ cu Bistrița-Năsăud, respectiv cu comuna Reteag, unde e focar. Am întărit și aici filtrele și facem verificări suplimentare pentru a stopa circulația și intrarea în județul Cluj a celor din acea zona”, a explicat Mircea Abrudean.

Este vorba despre localitatea Reteag, situată la limita dintre Cluj și Bistrița-Năsăud, la aproximativ 70 de km de Cluj-Napoca și 15 km de Dej.

 

Comenteaza