News alert Coronavirus România: Bilanţul morţilor ajunge la 24

Coronavirus România: Bilanţul morţilor ajunge la 24

Pe teritoriul ţării, au fost înregistrate 24 decese. 123 de noi cazuri de coronavirus au fost confirmate de miercuri până joi în România, iar numărul total al cazurilor confirmate cu noul coronavirus este de 1.029.

Al 24-lea deces din cauza coronavirusului s-a înregistrat în noaptea de joi spre vineri, la o femeie de 80 de ani din Bacău. Femeia a murit într-un spital din Iaşi.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că a fost raportat după ora 00.45 un deces al unei persoane confirmată cu noul coronavirus. Este vorba de o femeie de 80 de ani din judeţul Bacău, internată la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Iaşi în secţia de ATI. Femeia avea şi insuficienţă cardiacă şi fibrilaţie atrială.

21 - Un bărbat de 49 de ani din judetul Timiş, confirmat pe data de 26.03.2020 şi decedat în aceeaşi zi. Conform pacientului, acesta nu a călătorit în străinătate şi nici nu a fost contact al unei persoane pozitive. Reprezentanţii GCS transmit, însă, că pacientul avea boli cronice preexistente: poliartrită reumatoidă şi hipertensiune arterială.

22 - Un bărbat, de 56 ani, din judeţul Dâmboviţa, hemodializat la un Centru de dializă, internat iniţial la Spitalul de Urgenţă Bucureşti Floreasca, transferat în data de 23 martie, atunci când a fost confirmat pozitiv cu noul corinavirus la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş, în secţia ATI.

23 - Un bărbat de 75 de ani, din Iaşi. A fost internat şi confirmat cu noul coronavirus în data de 22 martie şi a murit joi. Aceasta mai suferea de diabet zaharat complicat.
 
Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, joi, alte 123 de cazuri de infectare. Astfel că, pe teritoriul ţării noastre au fost confirmate 1.029 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, dintre care 94 s-au vindecat. 

Vineri, la ora 13, autorităţile vor anunţa bilanţul actualizat, în România.

Comenteaza