Coronavirusul întoarce din drum o companie low-cost care urma să vină la Cluj

Coronavirusul întoarce din drum o companie low-cost care urma să vină la Cluj

În contextul epidemiei de coronavirus, o companie aeriană low-cost, care ar fi urmat să opereze la Cluj din luna mai, amână intrarea pe aeroportul clujean.

David Ciceo, directorul general al Aeroportului Cluj-Napoca a spus la ZIUA LIVE că operatorul de Sun d’Or, care ar fi urmat să opereze două zboruri săptămânale începând din luna mai, pe ruta Tel Aviv-Cluj, s-a retras în acest an din cauza epidemiei de coronavirus.

“Compania israeliană Sun d’Or, în 24 mai trebuia să înceapă zborurile regulate Cluj-Tel Aviv, ceea ce era un avantaj extraordinar - compania este deținută de El-Al, este compania low-cost a El-Al. Avem un zbor de Tel Aviv, dar era foarte important pentru că se mărea numărul de frecvențe și pentru că existau conexiuni din Tel Aviv spre mai multe destinații, ieri ne-au anunțat că, din păcate, din cauza efectelor coronavirusului au anulat pentru acest an și vor relua zborurile de anul viitor”, a spus Directorul aeroportului.

În ceea ce privește celelalte zboruri de tip charter care operează de pe aeroportul clujean, directorul aeroportului a spus că speră ca acestea să fie menținute, având în vedere că urmează sezonul vacanțelor, însă totul depinde de evoluția epidemiei cu coronavirus.

“Deocamdată își mențin zborurile, o să revenim cu mai multe informații la sfârsitul lunii legat de zborurile de vacanță și de evoluție. Este prematur să spunem, încă nu au luat anumite decizii. Noi sperăm să se stabilizeze situația, sperăm să rămână zborurile”, a mai spus Ciceo.

Comenteaza