Cort PMP Cluj vandalizat

Cort PMP Cluj vandalizat

Poliția face cercetări pentru descoperirera vinovaţilor.

Referendumul pentru familie este prilejul opozanților de a-și manifesta convingerile, fără a lua în considerare că săvârșesc ilegalități. Astfel de fapte se întâmplă chiar și în Cluj-Napoca în această perioadă.

În noaptea de 3 spre 4 octombrie, cortul campaniei PMP Cluj care afișează mesaje de susținere a Referendumului pentru familie a fost vandalizat.

Conform unei postări de pe un site de socializare al președintelui PMP Cluj, Vasile-Cristian Lungu, unul dintre pereții cortului a fost tăiat cu lama, în timp ce altul a fost distrus în totalitate în același mod.

Senatorul a răspuns acestui gest de intimidare printr-o plângere penală depusă la I.P.J. Cluj pe baza actului de distrugere săvârșit. De asemenea, în postarea sa, senatorul a  transmis autorilor faptei că atitudinea sa față de referendum nu se va schimba, iar obiectele vandalizate vor fi înlocuite și se va acționa în instanță împotriva celor care le distrug.

Oricine a fost martor la desfășurarea faptei sau deține detalii despre cei care au discurs cortul de campanie al PMP Cluj este rugat să ofere informații la I.P.J. - Secția 1 de Poliție, Bulevardul Eroilor, nr. 8.

Cortul campaniei organizate de PMP Cluj era amplasat pe Bulevardul Eroilor cu scopul de a transmite mesaje pentru susținerea familiei tradiționale.

Comenteaza