COVID-19 / Ce spune Arafat despre decizia CCR privind amenzile

COVID-19 / Ce spune Arafat despre decizia CCR privind amenzile
| Foto: realitatea.net

Șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, explică, într-o postare pe Facebook, ce impact are decizia privind decizia de neconstituţionalitate a amenzilor date pentru nerespectarea măsurilor impuse în cazul COVID-19. 

"Nu discut si nu comentez decizia in sine, insa este normal sa semnalez ca lipsa unor unelte care sa descurajeze pe cei care nu vor sa respecte regulile, in mijlocul unei batalii in care respectarea regulilor este o conditie fundamentala pentru a preveni o catastrofa de sanatate publica de mari proportii, devine o problema majora", transmite Raed Arafat, într-un mesaj postat pe Facebook, referitor la decizia CCR de neconstituţionalitate a amenzilor date pentru nerespectarea măsurilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus.

Șeful DSU spune că, prin poziția pe care o are, nu își permite să fie optimist "la acest moment" în ceea ce privește epidemia.

"Sper ca postarea mea sa clarifice punctul meu de vedere fiind, in pozitia in care ma aflu, una din persoanele care nu are voie, sub nicio forma, sa fie optimista la acest moment si sa spuna ca totul va fi bine!", a explicat Arafat.

Comenteaza