În Emiratele Arabe Unite procentul vaccinărilor anti-COVID a ajuns la 100%

În Emiratele Arabe Unite procentul vaccinărilor anti-COVID a ajuns la 100%

Emiratele Arabe Unite "anunţă că 100% din totalul persoanelor incluse în categoriile eligibile au fost vaccinate" împotriva COVID-19.

Personalul medical din Emiratele Arabe Unite a administrat vaccinuri anti-COVID-19 tuturor persoanelor eligibile pentru a fi vaccinate împotriva noului coronavirus în această ţară bogată în petrol din regiunea Golfului Persic, a anunţat joi agenţia de presă WAM, citată de Reuters.

Emiratele Arabe Unite "anunţă că 100% din totalul persoanelor incluse în categoriile eligibile au fost vaccinate", a anunţat agenţia de presă oficială din acest stat.

"EAU au atins ţinta dorită a Campaniei Naţionale de Vaccinare împotriva COVID-19 şi anunţă atingerea procentului de 100% privind vaccinarea şi imunizarea grupelor-ţintă din ţară", a anunţat agenţia de presă WAM, conform Agerpres.

Campania a vizat vaccinarea şi imunizarea angajaţilor din sectoarele esenţiale, voluntarilor, membrilor comunităţilor din grupele de vârstă specificate pentru fiecare tip de vaccin, vârstnicilor şi persoanelor cu boli cronice a căror stare de sănătate le permite să primească vaccinuri anti-COVID-19.

EAU, prin intermediul Ministerului Sănătăţii şi Prevenţiei Medicale, au furnizat vaccinuri anti-COVID-19 pentru ca toţi membrii societăţii să dobândească imunitatea rezultată prin "vaccinarea şi imunizarea indivizilor", o măsură care a redus numărul cazurilor de COVID-19 şi a permis controlarea răspândirii noului coronavirus.

Procentul-ţintă de 100% a fost atins prin furnizarea de vaccinuri în toate centrele medicale şi pentru toţi membrii societăţii, în plus faţă de dozele booster şi diversele tipuri de vaccinuri autorizate care şi-au dovedit eficacitatea în combaterea virusului SARS-CoV-2, precizează agenţia de presă WAM.

Comenteaza