COVID la Teatrul Maghiar din Cluj. Se suspendă spectacolele

COVID la Teatrul Maghiar din Cluj. Se suspendă spectacolele

Spectacolele Teatrului Maghiar de Stat din Cluj-Napoca își suspendă spectacolele după ce în cadrul instituției au fost confirmate mai multe cazuri cu COVID-19.

Teatrul Maghiar din Cluj-Napoca își suspendă timp de două săptămâni spectacolele, după ce 4 angajați au fost depistați cu noul coronavirus. Spectacolele suspendate vor fi reprogramate în luna noiembrie.

"Vă aducem la cunoștință că 4 angajați tehnici au fost testați pozitiv cu COVID-19.  Din acest motiv, cu respectarea tuturor măsurilor de prevenire a răspândiri virusului suspendăm spectacolele programate între 9-24 octombrie, urmând să reluăm programul de spectacole din data de 25 octombrie", au transmis reprezentanții teatrului.

Pe de ală parte, la finalul lunii trecute, Opera Maghiară anunța că își anulează spectacolele pentru luna octombrie, din cauza răspândirii coronavirusului.

”Spectacolele din luna octombrie se anulează din cauza răspândirii coronavirusului! Returnarea biletelor este posibilă online prin Eventbook.ro și la casa de bilete a Operei! În curând revenim cu un program nou, vă rugăm să urmăriți pagina noastră de Facebook! Vă mulțumim pentru înțelegere!”, se anunța, la data de 30 septembrie, pe site-ul Operei.

Comenteaza