Covor de seminţe şi gunoaie aruncate lângă tomberon “Ce fel de animale avem printre noi?”

Covor de seminţe şi gunoaie aruncate lângă tomberon “Ce fel de animale avem printre noi?”
În loc să îşi arunce resturile menajere în tomberon, floreştenii aleg să le lase pe jos. La fel fac şi cei care consumă seară de seară seminţe în parcurile din comună.

Spaţiile verzi din comuna cu cea mai mare populaţie din România s-au transformat în ultima perioadă din zone de relaxare în zone de depozitare a deşeurilor. Ambalaje aruncate pe jos, coji de seminţe în jurul băncilor şi obiecte distruse - toate fac parte din peisajul care mai nou predomină în parcurile din Floreşti.

De altfel, numai în ultima săptămână au fost sesizate mai multe cazuri de spaţii verzi care au fost vandalizate. Având în vedere aceste acte de vandalism, primarul a avut o reacţie dură pe profilul său de pe o cunoscută reţea de socializare şi i-a numit "animale" pe cei care distrug bunurile comunei.

"Mizerie de nedescris in Parcul ANL şi Zona de Picnic. Covor de seminţe şi zeci de sticle de bere la 10 centimetri de tomberon. Ce fel de animale avem printre noi? Amenzi s-au dat şi se vor mai da! Dar nu putem pune post de poliţie 24/7 acolo", a scris Horia Şulea.

Faptele au fost sesizate de Poliţia Locală şi s-a întocmit un proces verbal de constatare pentru distrugere.

Comenteaza