Crește numărul de camere de supraveghere din oraș

Crește numărul de camere de supraveghere din oraș
| Foto: Arhiva

Șeful Poliției Locale, Marcel Bonțidean a declarat că numărul camerelor de supraveghere din oraș se va dubla sau chiar tripla în acest an. Totodată vor fi achiziționate mai multe camere video pentru măsurarea vitezei.

„În urmă cu doi ani am achiziționat două aparate radar pentru măsurarea vitezei care au fost predate în comodat Biroului Rutier de la Poliția municipiului Cluj-Napoca, iar acum suntem în studiu pentru achiziționarea de camere fixe pentru măsurarea vitezei”, a declarat Marcel Bonțidean în cadrul emisiunii ”Servus, Cluj! ”.

Poliția Rutieră a realizat deja o analiză referitor la locurile unde ar trebui amplasate aceste camere, care vor fi mobile.

„Vom lua suficiente camere ca să îi descurajăm pe cei care astăzi încalcă regulile de circulație. Aceste vor fi instalate în urma unei analize pe care cei de la Poliția Rutieră au făcut-o și unde sunt zone cu potențial risc de accidente. Ele vor fi mobile și vor putea fi mutate dintr-o parte în alta. La această oră, Clujul dispune de un dispecerat cu 320 de camere de supraveghere și în acest an vom da în folosință un nou dispecerat. Numărul camerelor se vor dubla sau tripla. Toate zonele vor fi monitorizate cu astfel de camere, inclusiv cartierele noi ale orașului”, a mai spus Marcel Bonțidean.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza