Crește numărul protestatarilor din Piața Unirii. Vezi ce mesaje afișează aceștia VIDEO

Crește numărul protestatarilor din Piața Unirii. Vezi ce mesaje afișează aceștia VIDEO
Numărul protestatarilor, care se adună în Piața Unirii din centrul Clujului ca să protesteze împotriva recentelor decizii ale Guvernului USL, crește semnificativ de la zi la zi. În această seară numărul s-a triplat față de primul protest.

Protestatarii, în număr de aproximativ 200, au scandat împotriva premierului Victor Ponta, împotriva noului președinte al Senatului Crin Antonescu, dar și împotriva președintelui Trian Băsescu.

Aceștia au strigat "Jos Băsescu, Ponta și-Antonescu!" și i-au transmis un mesaj celui din urmă: "Antonescu smon ușor, când te trezești ești dictator!". De asemenea, manifestanții agită zeci de pancarte cu diverse mesaje împotriva clasei politice între care: "Ponta nu uita, legea nu e teza ta!", "Respectat nu abuzat!", "Antonescu=Băsescu, Ponta=Boc!", Deșteaptă-te române" sau "Statul de drept nu statul de dreapta, nu Statul de stânga, nu statul degeaba!".

Protestatarii au desfășurat un mesh de mari dimensiuni pe care au scris "Toată clasa politică din România ne-a distrus copilăria", iar scandările acestora au fost acompaniate de un grup de tineri la instrumente tradiționale de percuție.

O parte dintre scandări sunt aceleași din iarnă. Între acestea amintim "Partidele politice aceeași mizerie", "Băsescu=Bercea Mondial".

S-a intonat și imnul național.

Comenteaza