Crimă conjugală de Paște. Bărbat, dispărut de la locul faptei, după ce i-a anunţat pe vecini că şi-a ucis soţia

Crimă conjugală de Paște. Bărbat, dispărut de la locul faptei, după ce i-a anunţat pe vecini că şi-a ucis soţia
| Foto: alephnews.ro

Un bărbat din București şi-a ucis soţia, lovind-o, apoi a plecat într-o direcţie necunoscută. Crima a fost anunţată la 112 de un vecin al celor doi.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Poliţia Capitalei a fost anunţată, luni, în jurul orei 13.40, prin apel 112, despre o crimă care a avut loc în Bucureşti. O persoană a sesizat faptul că un vecin i-a anunţat că şi-a lovit soţia şi că această a decedat. Ulterior, cel care ar fi comis crima a plecat într-o direcţie necunoscută.

El a fost depistat, pe stradă, de către poliţişti din cadrul Secţiei 19. Poliţişti şi echipajele de prim ajutor sosite la faţa locului au confirmat decesul femeii, relatează Mediafax.

În prezent se fac cercetări de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul.

La ora transmiterii ştirii se efectuează cercetarea locului faptei, iar cadavrul urmează să fie ridicat şi transportat la INML pentru necropsie. Soţul are şi-a lovit soţia şi a ucis-o urmează să fie dus, pentru audieri, la sediul Serviciului Omoruri.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Etichete
Comenteaza