CRIMĂ pentru un Like / Agresorii care au omorât cu bâtele un bărbat în stradă susţin că a fost "legitimă apărare"

CRIMĂ pentru un Like / Agresorii care au omorât cu bâtele un bărbat în stradă susţin că a fost "legitimă apărare"
| Foto: colaj foto - captura vieo Observator News, https://www.facebook.com/ovidiu.anghel.94

Apar informaţii noi în cazul crimei din capitală, unde un bărbat a fost bătut cu bestialitate în stradă până a fost ucis de doi tineri de 16 şi 20 de ani. 

Se pare că atacul mortal ar fi pornit de la o discuţie aprinsă între fiicele vitrege ale victimei şi câteva adolescente în parcul din zonă. Surse din anchetă spun că tinerele s-ar fi certat din gelozie, a transmis observatornews.ro

Mai exact, una dintre fetele bărbatului i-ar fi dat un Like la o poză iubitului uneia dintre ele. Ameninţate cu bătaia, acestea şi-ar fi sunat tatăl. Bărbatul a venit să le aprere pe fete, iar când a ajuns în parc, a dat peste agresori, iubiţii tinerelor care îi intimidau fetele. 

Fără să se mai gândească la consecinţe, cei doi agresori au smuls mai mulţi araci care susţin copacii. Când s-au văzut cu bâtele în mână, au început să-l lovească cu sălbăticie pe bărbat, mai transmite sursa citată.  

"I-au dat doi pari în cap şi a căzut jos. L-au bătut în parc prima dată. El a vrut să fugă, să traverseze drumul. Omul a fugit de moarte" 
"De aici au sărit după el. L-au bătut, l-au bătut. Am văzut vreo trei bâte la un moment dat. l-au bătut râu de tot, cu bestialitate..." 
"Din parc au venit alergând pe aici şi aici i-au dat cu bâta în cap. Au dat cu bâtele îl el până l-au lăsat inconştient. l-au bătut în mijlocul străzii şi au fugit. Au fugit spre parc încolo.", au declarat câţiva dintre martorii la oribila crimă. 

La secţia de poliţie au ajuns şi rudele agresorilor care au scos la înaintare variantă "legitimei apărări". Însă varianta aceasta nu i-a convins pe judecători care i-au trimis după gratii, după ce au fost audiaţi 5 ore. Ambii sunt cercetaţi pentru omor. 

Despre agresorul minor, care are doar 16 ani, surse Observator spun că era cunoscut ca un individ agresiv. Era în atenţia poliţiştilor de la secţie pentru a fi monitorizat. De altfel, pe reţele sociale poza într-un tip dur, ameninţător, tatuat din cap până-n picioare, în timp ce se defila cu un cuţit în mână. Din profilul de instagram reiese că este luptor MMA. 

CITEŞTE ŞI: Doi tineri de 16 și 20 de ani au omorât în bătaie cu bâtele un bărbat în plină stradă

Comenteaza