Criminalul englezoaicei prins în Cluj, dat în vileag de fosta soție

Criminalul englezoaicei prins în Cluj, dat în vileag de fosta soție

Cristan Sabou, suspectat de uciderea englezoaicei Valerie Graves și ridicat de polițiști dintr-un apartament din Dej, a fost prezentat joi, 11 iulie 2019, în fața Curții de Apel Cluj pentru confirmarea mandatului și demararea procedurilor de extrădare.

Potrivit Dej24.ro, colaborarea dintre autoritățile românești și cele britanice au demarat în luna aprilie 2019. La un moment dat, anchetatorii au ajuns în posesia unei probe ADN a suspectului, prelevată fără ca acesta să știe. Ulterior, proba a fost trimisă în Marea Britanie pentru a fi comparată cu probele prelevate de pe arma crimei.

Se pare că individul, originar din județul Sălaj, locuia în concubinaj cu o tânără din comuna Cășeiu într-un apartament situat pe strada Vlad Țepeș din Dej. Cristian Sabou lucra în construcții, atât în Dej, cât și în Marea Britanie. A fost căsătorit cu o româncă, iar din căsnicie au rezultat doi copii. Relația nu a funcționat, iar cei doi au divorțat. Surse din anchetă susțin că bărbatul ar fi fost dat în vileag chiar de fosta soție, după divorț, în urma neînțelegerilor dintre cei doi.

VEZI ȘI Filmul întreg al percheziţiei / Clujeanul care a ucis o femeie în Anglia şi-a recunoscut fapta: "A fost un accident"

Comenteaza