Criminalul, care a incendiat o fată de 17 ani, a murit. Încercase să se spânzure în arest

Criminalul, care a incendiat o fată de 17 ani, a murit. Încercase să se spânzure în arest
| Foto: cmedia

Criminalul Ion Turnagiu a murit, luni noaptea. Bărbatul era în comă de gradul IV, după ce a încercat să se spânzure în arestul IPJ Mehedinţi. Turnagiu fusese arestat preventiv, după ce a incendiat o fată de 17 ani, în comuna Dârvari, Mehedinţi.

Ion Turnagiu, recidivistul care a incendiat o fată de 17 ani din Mehedinţi, la un an după ce a fost eliberat din închisoare, a murit, luni noapte, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin.

Bărbatul a fost internat în spital în data de 25 iunie, după ce a încercat să se sinucidă, în arestul Poliţiei Mehedinţi. Acesta a fost găsit de poliţişti, spânzurat, cu tricoul. Agenţii l-au resuscitat până la sosirea echipajelor de salvare, însă starea lui de sănătate era gravă.

Turnagiu se afla în arestul IPJ Mehedinţi din 13 iunie. El a fost arestat preventiv după ce a incendiat o fată de 17 ani din localitatea Dîrvari. Minora este în stare gravă, într-un spital din Bucureşti.

Ion Turnagiu a fost condamnat la închisoare pe viaţă, în 1994, fiind găsit vinovat de cinci crime. A fost eliberat condiţionat din puşcărie, în 2019, printr-o hotărâre a Tribunalului Mehedinţi.

„Colegii de la ambulanţă l-au găsit acolo în stop (cardiorespirator n.red.). L-au resuscitat minute în şir. Cordul s-a resuscitat, dar a rămas hipoxia cerebrală gravă (lipsă de oxigen în creier n.red.). A fost adus la noi la spital în comă gradul IV. Deci, teoretic, fără şanse. Cu tot tratamentul specific, starea sa s-a agravat permanent. A apărut febra de tip central, adică acea febră care duce până la 40 grade şi nu coboară de niciun fel şi care este un semn că creierul nu mai lucrează. A murit aseară (luni seara n.red.), pe la 23.30.”, a declarat, pentru MEDIAFAX, managerul Spitalul Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin, Radu Iman.

Comenteaza