Cristian Gog, la Dej: “La sfârșitul acestei luni o să plec în turneu” FOTO

Cristian Gog, la Dej: “La sfârșitul acestei luni o să plec în turneu” FOTO
Mentalistul Cristian Gog a lăsat cu gura căscată publicul prezent astăzi în Centrul Cultural Arta din Dej. Până și cei care nu credeau în magie au fost uimiți de trucurile sale.

În cadrul programului "Să ştii mai multe, să fii mai bun", elevii dejeni au avut parte de un oaspete deosebit: mentalistul Cristian Gog, clujeanul care a câştigat celebrul show "Românii au talent".

În deschidere, mai mulţi magicieni amatori din zona Dejului au ţinut să îşi arate talentul. Fie că au impresionat, fie că nu, aceştia au avut ocazia să fie aplaudați de părinți, prieteni și colegi. De apreciat că o parte dintre spectatori au putut adresa întrebări despre magie, mentalism sau iluzionism, iar tinerii de pe scenă au răspuns fără să stea prea mult pe gânduri.

Cu siguranță cel mai așteptat mentalist a fost clujeanul ce a uimit întreaga ţară cu trucurile sale, Cristian Gog. În uralele publicului, Gog şi-a început discursul susţinând că ceea ce face el nu este real sau în totalitate real. Înainte de a începe show-ul propriu-zis, clujeanul a definit termenul de "magie". "Dacă ar fi să sintetizez, magia e o experienţă, e un sentiment. Momentul magic perfect este exact acel moment când un copil îşi găseşte cadourile sub bradul de Crăciun. Acela e un moment magic, e magie pură pentru că acel copil crede că Moş Crăciun i-a adus cadourile", a explicat mentalistul în fața spectatorilor.

Fie că s-a jucat cu gândurile dejenilor, fie că a ghicit numere, cuvinte și cărți sau fie că a îndoit celebrele linguri, clujeanul a lăsat cu gura căscată întregul public. "Incredibil ce poate să facă" sau "Nu pot să cred" - s-au auzit voci în sală. La fel de mulțumit a fost și Gog. "A fost minunat, a fost frumos. Am avut ocazia, cred, pentru prima dată în viaţa mea să împart aceeaşi scenă cu alţi pasionaţi de magie. E un lucru pe care mi l-am dorit de mult timp şi mi-aş dori ca următoarea dată să şi avem ocazia să vorbim mai mult despre magie, nu doar să facem trucuri, să încercăm să transmitem ceva. A fost o experienţă minunată, publicul a fost extraordinar", a spus la finalul spectacolului Gog.

Clujeanul a declarat în exclusivitate pentru ziuadecj.ro care sunt gândurile sale. "Eu lucrez momentan la un turneu, la sfârşitul acestei luni o să plec în turneu. Am deja stabilite primele 3 oraşe după care o să le stabilesc pe următoarele pentru luna mai. S-ar putea ca Dejul să fie unul dintre ele. E un turneu pe care îl fac cu un singur scop: de a ajunge cât mai aproape de cei care sunt fanii mei. Energia pe care o simţi într-o sală de spectacol, când vezi că acei oameni din faţa ta sunt fascinaţi de ceea ce faci, cu greu poţi să o găseşti în altă parte", a precizat Gog.

 

Etichete
Comenteaza