Cruzime pe șantierul de pe A3, în Tureni. Câine legat de un cilindru metalic și lăsat fără apă în caniculă

Cruzime pe șantierul de pe A3, în Tureni. Câine legat de un cilindru metalic și lăsat fără apă în caniculă
| Foto: Facebook / Protectia animalelor cluj

Un câine a fost legat de un cilindru metalic pe șantierul de pe A3, în Tureni. Proprietarul patrupedului a fost amendat de către polițiști.

În urma unei postări pe o platformă de socializare privind condițiile nefavorabile în care se afla un câine legat de un cilindru metalic pe șantierul centurii de legătură între Autostrada A3 și DN1 E60, în comuna Tureni, polițiștii Biroului Pentru Protecția Animalelor au intervenit.

""La data 22 iunie a.c., în urma unei postări publicate pe o platformă de socializare, în cadrul unui grup, referitoare la condițiile nepotrivite în care se afla un exemplar canin, fiind legat de un cilindru metalic pe șantierul centurii de legătură între Autostrada A3 și DN1 E60, în comuna Tureni, neavând sursă de apă, polițiștii Biroului Pentru Protecția Animalelor au demarat verificările necesare", a transmis IPJ Cluj.

După investigații, s-a constatat că câinele aparținea unui bărbat în vârstă de 38 de ani din aceeași comună, care l-a mutat temporar în acel loc.

În urma verificărilor, proprietarul câinelui a fost sancționat contravențional conform Legii nr. 205/2004 privind protecția animalelor, pentru nerespectarea obligațiilor deținătorilor de animale.

Comenteaza