Cu ce se laudă Poliţia Locală Floreşti: amenzi de 53.000 de lei în patru luni

Cu ce se laudă Poliţia Locală Floreşti: amenzi de 53.000 de lei în patru luni
De la începutul anului şi până în prezent, acțiunile de control efectuate de Poliţia Locală Floreşti pe toate domeniile de activitate ale serviciului s-au soldat cu amenzi de 53.000 de lei.

Potrivit unui raport dat publicităţii miercuri, în cadrul raziilor inspectorii compartimentului „Protecția Mediului" au verificat întreținerea și curățenia spațiilor verzi, existența contractelor de salubritate, efectuarea acțiunilor de deratizare împotriva rozătoarelor și au identificat proprietarii de terenuri, care au fost somați să igienizeze și să îngrădească terenurile pe care s-au depozitat necontrolat deșeuri.

La rândul său, compartimentul „Activități Comerciale" a verificat existența acordurilor de funcționare și a altor documente care confirmă funcționarea în legalitate a agenților economici, în timp ce inspectorii responsabili cu disciplina în construcții au inițiat controale privind modul de organizare al șantierelor și afisajul pe raza localității.

Concomitent, agenţii de circulație au sancționat conducătorii auto care au parcat neregulamentar pe domeniul public, iar polițiștii de la „Ordine și Liniște Publică" şi-au exercitat atribuțiile de păstrare a liniștii publice.

Toate aceste controale s-au soldat cu sancțiuni în valoare de 53.000 lei, pentru nerespectarea obligațiilor sus-menționate, prevăzute de legislația în vigoare.

Serviciul Poliției Locale Florești poate fi apelat non-stop la numărul de telefon 0727-809866, echipajul Poliției Locale Florești.

Comenteaza