Cu ce se mai ocupă hoţii la Cluj? Fură bani din spitale şi bunuri din maşini

Cu ce se mai ocupă hoţii la Cluj? Fură bani din spitale şi bunuri din maşini
| Foto: Arhiva

Trei bărbaţi au ajus pe mâna poliţiştilor clujeni, aceştia fiind bănuiţi de furturi din spitale şi maşini. 

Polițiștii clujeni au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de furturi din spitale.

"La data de 4 octombrie 2018, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 31 de ani, din Ocna Mureș, bănuit de comiterea unor furturi. Conform probatoriului administrat, la data de 3 octombrie, cel în cauză, profitând de neatenția persoanei vătămate care se afla în incinta unei unități medicale din Cluj-Napoca, i-ar fi sustras 850 de lei din geantă. De asemenea, la aceeași dată, bărbatul ar fi sustras 100 de lei dintr-un vestiar al unei alte unități medicale din Cluj-Napoca", transmite IPJ Cluj. Bărbatul urmează a fi prezentat magistraților în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Polițiștii au identificat doi tineri bănuiți de furturi din auto. Unul dintre aceștia a fost reținut pentru 24 de ore.

"În urma investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secția 7 Poliție au identificat doi tineri bănuiți de comiterea unor furturi din auto. Conform probatoriului administrat, la data de 30 septembrie 2018, cei doi, în vârstă de 20 și 18 ani, din Cluj-Napoca, ar fi sustras bunuri (CD player, truse cu chei etc.) după ce ar fi intrat prin efracție în 5 autovehicule parcate pe Calea Dezmirului, din Cluj- Napoca.
Prejudiciul cauzat, a fost estimat de părţile vătămate la circa 4.000 de lei fiind recuperat parțial", transmite IPJ Cluj. 

Bărbatul în vârstă de 20 de ani a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști. Celălalt tânăr implicat urmează a fi suspus unei expertize psihiatrice. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub coordonarea unității de parchet competente.

Etichete
Comenteaza