Cu cele 576 de cazuri România a intrat în ''zonă galbenă'' cu COVID-19

Cu cele 576 de cazuri România a intrat în ''zonă galbenă'' cu COVID-19

România este de luni "zonă galbenă" de coronavirus, cu peste 500 de persoane raportate ca fiind infectate pe teritoriul ţării.

Cei care vin din ţări care au peste 500 de cazuri confirmate de infecţie cu noul coronavirus trebuie să stea în izolare timp de 14 zile.

Până luni, pe teritoriul României, au fost confirmate 576 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus) și au fost întegistrate în total 5 decese. Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, la ATI, în acest moment, sunt internaţi 15 pacienţi, dintre care 7 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalţi pacienţi este bună, staţionară.

Pe site-ul INSP a fost publicată lista cu țările din "zonele galbene": Arabia Saudită, Australia, Austria, Belgia, Brazilia, Canada, Cehia, Chile, Coreea de Sud - partea ţării unde nu este instituită carantina, Danemarca, Ecuador, Elveţia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Indonezia, Irlanda, Islanda, Israel, Japonia, Marea Britanie, Malaezia, Norvegia, Olanda, Pakistan, Polonia, Portugalia, Republica Populară Chineză - zona în care nu este instituită carantina, Spania, Statele Unite ale Americii, Suedia şi Turcia.

În zona roșie sunt: China – regiunea Hubei, Italia, Coreea de Sud – Daegu (oraș) și Cheongdo (județ) și Iran.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza