Video Cu neaua de-o palmă pe lunetă. Nicio problemă, o curăţă Poliţia. Nu cumva erau prevăzute amenzi?

Cu neaua de-o palmă pe lunetă. Nicio problemă, o curăţă Poliţia. Nu cumva erau prevăzute amenzi?
| Foto: captura InfoTrafic

Două filmări de pe InfoTrafic au fost în aceeaşi măsură aplaudate şi condamnate de şoferii români. Poliţiştii români s-au pus pe curăţat de zăpada de pe lunetele participanţilor la trafic. 

"Lenea e cucoană mare". Dar se pare că e răsplătită, nu pedepsită aşa cum prevede codul rutier din România. Ne plac poliţiştii amabili, dar şoferii care ne pun viaţa în pericol oare nu ar trebui amendaţi? 

"Propun să fie un polițist în fiecare intersecție care să se ocupe cu asta". "Eu propun sa fie câte un polițist, să poată amenda pe fiecare, care nu își curăță luneta", "Bravo poliţia română!!!", " Jenant, carnetul de amenzi l-a uitat acasă?", "Legislaţia îl obligă pe conducătorul auto să păstreze autovehiculul curat şi să nu îi pună ceilalţi participanţi la trafic în pericol. Pe scurt, curăţaţi-vă maşinile cum trebuie şi drumuri bune!", "Amendă de 1000 ron, pentru mașinile necurățate, fără drept de a plăti doar 50% în 15 zile, ar avea impact! Cum a zis neamțu despre civilizație în trafic, până nu au început să umble şi la ei unde doare mai mult, respectiv la buzunar, fieecare făcea cum îl ducea capul! Acum dacă au amenzi serioase, se gândesc de două ori până să facă!", "Şi să mai fie câte un poliţist la fiecare acasă să ne faca cafeaua dimineaţa. Păi ori avem pretenţii, ori nu mai avem..." sunt câteva dintre comentariile de pe InfoTrafic. 

Comenteaza