Cu test negativ la decolare, dar cu simptome de COVID în avion

Cu test negativ la decolare, dar cu simptome de COVID în avion

Femeia căreia i s-a făcut rău în cursa ce zbura pe ruta Bucureşti-Madrid avea testul COVID negativ la momentul decolării, dar de fapt era infectată cu noul coronavirus.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Joi, în jurul orei 10.00, o cursă aeriana a companiei Tarom ce zbura pe ruta Bucureşti-Madrid, cu 183 de pasageri, a aterizat la Timişoara, pentru o urgenţă medicală intervenită la unul dintre pasageri
 
Din primele informaţii, pasagera căreia i s-a făcut rău şi a leşinat în avion a fost depistată cu COVID-19, în urma testării rapide, fiind preluată de o ambulanţă şi transportată la spital. Femeii i s-a făcut şi un test RT-PCR.

"Colegii i-au făcut un test rapid care a ieşit COVID-19 pozitiv şi a fost transportată la Spitalul Municipal Timişoara, pentru îngrijiri medicale", a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Timiş, Florin Crişan.
 
Potrivit medicilor, în cazul femeii, care are 65 de ani, există şi suspiciuni de infarct.

Înainte de a se îmbarca în avion femeia a trebuit să prezinte un test COVID negativ, fără de care nu ar fi putut să zboare spre Madrid, însă după ce i s-a făcut rău în avion s-a dovedit că era infectată cu noul coronavirus.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza