Cu test negativ la decolare, dar cu simptome de COVID în avion

Cu test negativ la decolare, dar cu simptome de COVID în avion

Femeia căreia i s-a făcut rău în cursa ce zbura pe ruta Bucureşti-Madrid avea testul COVID negativ la momentul decolării, dar de fapt era infectată cu noul coronavirus.

Joi, în jurul orei 10.00, o cursă aeriana a companiei Tarom ce zbura pe ruta Bucureşti-Madrid, cu 183 de pasageri, a aterizat la Timişoara, pentru o urgenţă medicală intervenită la unul dintre pasageri
 
Din primele informaţii, pasagera căreia i s-a făcut rău şi a leşinat în avion a fost depistată cu COVID-19, în urma testării rapide, fiind preluată de o ambulanţă şi transportată la spital. Femeii i s-a făcut şi un test RT-PCR.

"Colegii i-au făcut un test rapid care a ieşit COVID-19 pozitiv şi a fost transportată la Spitalul Municipal Timişoara, pentru îngrijiri medicale", a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Timiş, Florin Crişan.
 
Potrivit medicilor, în cazul femeii, care are 65 de ani, există şi suspiciuni de infarct.

Înainte de a se îmbarca în avion femeia a trebuit să prezinte un test COVID negativ, fără de care nu ar fi putut să zboare spre Madrid, însă după ce i s-a făcut rău în avion s-a dovedit că era infectată cu noul coronavirus.

Comenteaza