Cu trenul, la Festivalul Electric Castle de la Bonțida. Costă 4,4 lei

Cu trenul, la Festivalul Electric Castle de la Bonțida. Costă 4,4 lei
| Foto: bobbysaxmusic.com

Poţi să ajungi la festivalul Electric Castle cu CFR Călători, de la Cluj-Napoca, la Bonțida cu doar 4,40 lei, mai ieftin decât un bilet de autobuz. 

În perioada 5-9 august 2021, mai multe trenuri ale CFR Călători vor avea programată o oprire suplimentară la BONȚIDA pentru ca iubitorii de muzică să ajungă rapid și fără griji la festival, anunţă cluju.ro. 

Pe distanța Cluj Napoca – Bonțida, un bilet pentru un adult la clasa a 2-a este de 4,40 lei la tren Regio și de 9,20 la tren Interregio. 

De fapt, din toată țara se poate ajunge la Electric Castle cu CFR Călători. Oricine verifică mersul trenurilor pe www.cfrcalatori.ro sau pe aplicația mobilă CFR Călători, poate alege trenul potrivit. CFR oferă fdiferite facilități: de exemplu elevii beneficiază de gratuitate, iar studenții de 50% reducere la călătoria în vagoanele clasa a 2-a.

Un bilet de tren pentru un adult de la București Nord la Bonțida cu schimbare în Cluj-Napoca la tren InterRegio + Regio Expres, clasa a 2-a este 90,05 lei.

În Cluj-Napoca şi în Bonţida urmează 10 zile electrizante, 15,000 de ore de muzică susținute de 250 de artiști, în peste 20 de locații, între 6-15 august.

Comenteaza